top of page

Opførelse af lagerhal i Herning

2020

På Sundsvej i Herning har vi stået for opførslen af 2000 m² lagerhal med tilhørende udendørsarealer på ca. 20.000 m², til undertøjsproducenten Dilling.

 

CENTO har i forbindelse med projekteringen, været det praktiske bindeled imellem arkitektens tanker og bygherres ønske til udførsel og økonomi. Selve lageret er opført med henblik på fremtidig udvidelsesmuligheder, set i forhold til en kommende ombygning af det eksisterende kontor, samt mulighed for en ekstra 2.000 m² hal.

Lageret ligger på et lavt plateau på nordsiden af det eksisterende byggeri, og der er i forbindelse med tilpasning af terrænniveauer tilkørt over 10.000 m³ sand.

 

Konstruktionsprincippet er søjle/dragersystem af stål, afsluttet med Paroc-elementer som er beklædt med 9 km termobehandlet trælister. Taget er built-up på perforerede højtrapez afslutte med mineraluld og tagpap, kombineret med ovenlysvinduer for at sikre godt dagslys og solceller til energitilskud. Indvendigt danner det indskudte mezzanindæk loft over de sekundære rum såsom kontor, trucklader, toiletter, server og teknikrum.

 

Udendørsarealerne omfatter ny indkørsel, 3,8 km jordvarme slanger til udvidelse af eksisterende kontor, samt 1,5 Ha park med 2 søer til håndtering af regnvand på grunden.

 

Vi gik i gang i slutningen af februar med omlægning af jordvarme og forsyningsledninger, og 9 uger efter første betonstøbning var hallen lukket og tæt.

Dilling fik overdraget bygningen indvendigt den 7. august 2020

bottom of page